Om Dolly Dimple's

Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med restauranter fordelt over hele landet; fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, og administreres av holdingselskapet Dolly Dimple's Norge AS, som har ansvar for produktutvikling, markedsføring, regnskapsføring og drift. Hovedkontoret er plassert i NorgesGruppens lokaler på Skøyen i Oslo.

Dolly Dimple’s kjeden eies av NorgesGruppen Servicehandel AS. Adm. direktør er Marianne Ødegaard Ribe.

 

Vår historie

Dolly Dimple’s ble grunnlagt av Andreas Hatjoullis i 1986. Andreas er en fargerik personlighet opprinnelig fra Kypros. Fra før hadde han erfaring fra restaurantbransjen, i tillegg til hans karriere som ekte rockestjerne i London på slutten av 60-tallet, og hotelldriver på Kypros. I den første restauranten, som lå i Kirkegata i Sandnes, hang det et bilde av en blid, lettkledd, korpulent dame med navnet; Dolly Dimple’s, på. Så godt likte Andreas bildet, at han like greit valgte å kalle restauranten sin det. Dette var starten på mange år med spennende pizzahistorie.

Andreas la sjelen sin i produktutviklingen, og det var hjemme på hans eget kjøkken mye av det vi i dag kjenner som den ekte gode Dolly-smaken, oppsto. For han, og for oss i Dolly Dimple’s i dag, er det å hele veien utvikle et ekte godt pizzahåndtverk utrolig viktig. Derfor baker vi våre bunner fra grunnen av hver dag, sauser dem med vår egenutviklede pizzasaus, marinerer vår biff og kylling med egne marinader, baker sjampinjongen, jakter de beste råvarene og topper den med ekte mozzarella og gulost. Alt dette for at du skal få den beste pizzaopplevelsen hver gang.