OK 
Nei 
Ja 

Personvernpolicy

Dolly Dimple’s respekterer dine krav til personvern

 

Vi i Dolly Dimple’s setter stor pris på ditt besøk både i restaurantene våre, på telefon 0 44 40, hos vårt kundesenter og på vår nettside dolly.no. Vi vil samtidig gjøre deg oppmerksom på at vi følger alle gjeldene forskrifter for behandling av kundeopplysninger, slik at du skal kunne føle deg trygg når du handler hos oss.

Din personlige informasjon er beskyttet av personopplysningsloven og Dolly Dimple’s er forpliktet til å behandle denne informasjonen på en sikker måte. Det er fult mulig å besøke vår nettside dolly.no uten at du må gi fra deg noen opplysninger om deg selv. Det er først når du ønsker å kjøpe varer at vi trenger informasjon for å kunne levere tjenesten du ber om. Denne erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldene for besøk av alle Dolly Dimple’s restauranter, kundesenteret 0 44 40 og nettsiden dolly.no

 Hva er personvern? 

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no .

 Hvilke personopplysninger ber vi om? 

Ved bestilling gjennom vårt kundesenter telefon 0 44 40 eller nettside dolly.no tar vi inn opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne gi deg best mulig service enten ved henting eller levering av pizza. Dette inkluderer navn, telefonnummer, leveringsadresse / hente adresse, betalingsmåte (kort, kontant), kortnummer (hele nummer registreres, kontrollsiffer vises for restaurant, nummer lagres ikke til neste gang), antall kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling samt eventuelle rabatter.

For våre bedriftskunder som benytter seg av faktura betaling vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader.

Det vil det bli gjennomført kredittvurderinger via Lindorff.

Ved besøk i en av våre restauranter tar vi ikke mot personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker å benytte din faktura som betalingsmetode. Ved bruk av kort eller med mindre du som kunde ønsker å benytte din faktura som betalingsmetode. Ved bruk av kort eller ved kontant betaling tar vi ikke mot personopplysninger. Det blir heller ikke registrert personopplysninger ved bestilling av take away i restauranten.

 Hvordan brukes personopplysningene? 

Som det kommer frem av beskrivelsen ovenfor brukes personopplysningene først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet. Skulle du være så uheldig at det var noe gale med din bestilling, vil vi dersom du tar kontakt med kundesenteret på 04 44 0 finne tilbake til din bestilling og vil kunne gi deg kompensasjon i henhold til vår pizzaavtale. Personopplysninger blir også brukt til å sikre at du som kunde får riktig bestilling til riktig tid. Hvis du har godtatt bonusavtalen på nett, vil e-post adressen din bli brukt til utsendelse av kundeundersøkelser for Dolly Dimple’s

 Leverer vi ut opplysningene som er registrert om deg? 

Opplysningene vi samler inn, blir ikke under noen omstendigheter utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter.

 Innsynsrett og rett til korrigering og/eller sletting? 

Det er viktig for oss at du som kunde til en hver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til en hver tid har oversikt over hva vi har lagret.

Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert kan du gjøre dette på dolly.no. Hvis du allerede er kunde hos oss, men ikke har bestilt gjennom dolly.no før, kan du få tilsendt passord til din mobiltelefon som sms. Hvis du ikke er kunde, har du muligheten til å registrere deg på dolly.no slik at du selv kan endre adresser og annen informasjon som er lagret om deg. Det er også mulig å ringe kundesenteret på 0 44 40 for å få opplyst den informasjonen vi har lagret på deg. Vi beskytter opplysningene om deg så du er nødt for å identifisere deg over telefonen for å få disse opplysningene.

Ønsker du å avslutte kundeforholdet og på den måte å få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register, ringer du kundesenteret på 0 44 40 og ber om dette. Du kan også skrive til oss ved å sende e-post til dolly@dolly.no  eller post til Dolly Dimple’s Hovedkontor, Luramyrveien 75, 4313 Sandnes.

 Hva registrerer vi ved besøk på nettsidene? 

Vi registrerer automatisk din IP-adresse og cookies når du besøker vår nettside dolly.no. Cookies eller informasjonskapsler er en fil som blir lagret på din harddisk og sier noe om når du sist besøkte dolly.no og hvilke innstillinger du valgte. Dette gjør vi for å hele tiden kunne finne ut hvilke deler av vår nettside som er mest besøkt. På den måten hjelper du til med at vi kan forbedre oss. Det er viktig å få frem at disse opplysningene ikke blir knyttet mot deg som person og har ingenting med dine personopplysninger å gjøre.

 Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger? 

Dine personopplysninger lagres under hele kundeforholdet. Ønsker du å avslutte kundeforholdet, vil dine personopplysninger bli slettet på oppfordring fra deg.

Dolly Dimple’s lagrer kredittkortnumre kun til transaksjonen med kredittkortselskaper er gjennomført og din bestilling er bokført. Etter endt oppgjør slettes alle opplysninger fra Dolly Dimple’s informasjonssystem.

Cookies som ligger lagret på din maskin, vil bli oppdatert for hver gang du besøker dolly.no. Ønsker du å slette cookies fra din maskin, er dette fult mulig og vil ikke berøre ditt kundeforhold hos Dolly Dimple’s. Men vær oppmerksom på at neste gang du besøker dolly.no, vil det opprettes nye Cookie av samme grunn som beskrevet tideligere.

Sist oppdatert 02.12.2008

Bestill på
nett


Bli internettkunde