om dolly dimple's

Dolly Dimple’s er en av Norges største restaurantkjeder, med restauranter fordelt over hele landet; fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Kjeden ble grunnlagt i 1986 i Sandnes, og administreres Pizza Pizza Norway AS, som har ansvar for produktutvikling, markedsføring, regnskapsføring og drift. Hovedkontoret er plassert på Økern i Oslo.

Dolly Dimple’s kjeden eies av Pizza Pizza Norway AS. Adm. direktør er Kenneth Lorenzen.

 

VÅR HISTORIE

Dolly Dimple’s ble grunnlagt av Andreas Hatjoullis i 1986. Andreas er en fargerik personlighet, opprinnelig fra Kypros, men oppvokst i England. Han hadde erfaring fra restaurantbransjen fra før, i tillegg til hans karriere som ekte musikkstjerne i London på slutten av 60-tallet og hotelldriver på Kypros. Det var kjærligheten som brakte han til Norge og Oltedal sør for Stavanger, noe pizzasultne nordmenn kan være glade for.

I 1986 kjøpte Andreas pizzarestauranten Pizza No 28, som lå i Kirkegaten i Sandnes. Der hang det et bilde av en blid, lettkledd, korpulent dame med navnet;  Dolly Dimple’s. Han likte det bildet så godt at han valgte å kalle restauranten sin det. Dette var starten på mange år med spennende pizzahistorie.

Andreas la sjelen sin i produktutviklingen, og det var hjemme på hans eget kjøkken mye av det vi i dag kjenner som den ekte Dolly-smaken, oppsto. For han, og for oss i Dolly Dimple’s i dag, er det utrolig viktig å hele veien utvikle et godt pizzahåndtverk. Det er derfor vi baker ferske bunner hver dag, sauser dem med vår egenutviklede pizzasaus, marinerer vår biff og kylling med egne marinader, baker sjampinjongen selv, jakter de beste råvarene og topper den med ekte norsk mozzarella og gulost. Alt dette for at du skal få den beste pizzaopplevelsen hver gang.