personvernpolicy

Dolly Dimples respekterer ditt personvern og følger alle relevante forskrifter for behandling av kundeopplysninger slik at kan føle deg trygg når du handler hos oss.

Tilgang og bruk av vår app eller dette nettstedet, samt henvendelser til vårt kundesenter eller på sosiale medier er underlagt vilkårene og betingelsene i denne Personvernerklæringen. Når du benytter disse kanalene samtykker du også uten forbehold eller reservasjoner til bruksvilkårene. Dolly Dimples har rett til når som helst endre disse vilkårene ved å kunngjøre endringer på www.dolly.no.

Formål og hensikt med behandling av personopplysninger

Vi bruker kun informasjon som du frivillig oppgir via våre kundekanaler og kontaktpunkter. Personopplysningene brukes først og fremst for å kunne yte service i kundeforholdet ved å:

Sikre riktig og effektiv leveranse ved å referere til ditt navn på ordren, pizza esken, når vi ekspederer henting og levering og gi deg status på ordren. Dette bidrar også å hindre misbruk av tjenesten.

Gi relevant og god kundeservice, samt sikre effektiv feilretting og kundeadministrasjon

Forbedre brukeropplevelsen, eksempelvis gjennom å tilpasse innholdet vårt til størrelsen på din nettleser eller huske på hva du har lagt i handlekurven.

Videre må vi ta vare på noen personopplysninger for å samsvare med lovkrav og gi deg mest mulig relevante tilbud, dersom du har samtykket til dette.  

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Personopplysningene inkluderer navn, telefonnummer, leveringsadresse/hente adresse, betalingsmåte (kort, kontant), kortnummer (hele nummer registreres, kontrollsiffer vises for restaurant (nummer lagres ikke til neste gang), antall kjøp, innhold i bestilling, pris på bestilling samt eventuelle rabatter. Vi kan bruke all informasjon du sender til websiden, f.eks din IP-adresse, nettleserinformasjon, type enhet, brukernavn, geografisk plassering, samtykke/kontakt preferanser og evt Facebook konto informasjon dersom du bruker dette som innloggingsmetode.

For våre bedriftskunder som benytter seg av faktura betaling vil vi ta imot bedriftsnavn, organisasjonsnummer, navn på kontaktperson, telefonnummer kontaktperson/bedrift, e-post til kontaktperson/bedrift, fakturaadresse med eventuelle merknader. For bedriftskunder vil det bli gjennomført kredittvurderinger via Lindorff.

Ved besøk i en av våre restauranter tar vi ikke mot personopplysninger eller lagrer kjøpet på navn, med mindre du som kunde ønsker å benytte din faktura som betalingsmetode. Ved bruk av kort eller ved kontant betaling tar vi ikke mot personopplysninger. Det blir heller ikke registrert personopplysninger ved bestilling av take away i restauranten.

Vi samler ikke flere opplysninger enn det som er nødvendig for oppfylle ovenfor stående formål. Når vi ikke lenger trenger opplysningene, og du ikke har samtykket til at vi beholder dem, slettes de. Lagringstiden ses opp mot bekvemmeligheten våre kunder har ved at vi har lagret deres informasjon for framtidige bestillinger og er på maksimalt 3 år.

Hvem har tilgang til informasjonen?

Behandling av personlig informasjon om våre brukere er en integrert del av vår virksomhet. Vi vil ikke leie ut eller selger dine personlige opplysninger.

DP Norway, som eier Dolly Dimples varemerket og er behandlingsansvarlig for opplysningene, kan dele personlig informasjon med franchisetagere og IT partnere for å drifte websiden (OpenSolution, samt partnere nevnt i cookie policy) samt ivareta bestillingsmekanismer og ekspedisjon av bestillinger. Alle partnere og franchisetagere er underlagt en databehandler avtale med DP Norway og må forholde seg gjeldende lovverk, men DP Norway garanterer ikke for deres personvern praksis. De er imidlertid regulert av Eu’s personvernlovgining (GDPR) som databehandler.

Vi sikkerstiller tilgang, integritet og konfidensialitet på personopplysninger med moderne og oppdaterte sikkerhetstiltak. Tilgang til personopplysninger er kun tilgjengelig for autorisert personell som må ha tilgang for å få utføre operasjoner i tråd med hensikten med den spesifikke informasjonen.

Vi kan imidlertid utlevere personlig informasjon når vi i god tro mener utgivelse er nødvendig for å overholde loven; håndheve våre bruksvilkår og andre avtaler eller beskytte rettighetene og sikkerheten til DP Norway, våre ansatte, våre brukere eller andre. Dette inkluderer, men ikke begrenset til, utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for svindelbeskyttelse og reduksjon av kredittrisiko.

Barn og internett bruk

Vårt nettsted og tjenestene som er tilgjengelige gjennom Dolly Dimples er ikke ment for barn under 16 år uten voksnes samtykke og involvering. Dolly Dimples behandler ikke bevisst informasjon om barn under 16 år og mener at barn i alle aldre skal ha foreldres samtykke før de gir ut personlig informasjon.

Virksomhetsoverdragelse

I noen tilfeller kan vi kjøpe eller selge virksomheter og restauranter. I denne typen transaksjoner er kundeinformasjon og systemer typisk en av de forretningsmessige eiendelene som overføres. Ved et evt salg,  eller dersom DP Norway forlater virksomheten eller går konkurs, vil brukerinformasjon være en av eiendelene som overføres til en tredjepart. Du erkjenner at slike overføringer kan forekomme, og at overtagere av DP Norway kan fortsette å bruke dine personlige opplysninger som angitt i bruksvilkårene.

Dine rettigheter

Gjeldene personvern lovgivning gir våre kunder en rekke rettigheter. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger, men vit at du også kan be om

Les mer om dine rettigheter på Datatilsynets sider: https://www.datatilsynet.no/

Ved innsyn, korrigering, dataportabilitet og endring av samtykke til mottak av e-post, kan du selv gjøre dette via vår webløsning.

Hvis du allerede er kunde hos oss, men ikke har bestilt gjennom dolly.no før, kan du få tilsendt passord til din mobiltelefon som sms. Det er også mulig å ringe kundesenteret på 04440 eller personvern(a)dollydimples.no for å få opplyst den informasjonen vi har lagret på deg.

Ettersom vi beskytter opplysningene om deg så du er nødt for å identifisere deg med gyldig legitimasjon for å få disse opplysningene. Det samme gjelder dersom du ønsker du å avslutte kundeforholdet og i den sammenheng få slettet alle personopplysningene dine fra vårt register

Kontakt og behandlingsansvarlig

Dersom du har spørsmål eller bekymringer knyttet til personvern på nettstedet vårt, eller hvordan vi som selskap behandler personopplysninger, vennligst send oss ​​en detaljert melding på personvern(a)dollydimples.no.

Behandlingsansvarlig for opplysninger i omfang av denne personvernerklæringen er DP Norway AS, Kabelgata 8, 0580 Oslo.

Denne personvernerklæringen har virkning fra 1.mai 2018.